• Головна
  • Війна
  • "Виграє той, хто вже сьогодні перетне міст через Керченську протоку", — голова Меджлісу кримськотатарського народу закликав росіян виїжджати

"Виграє той, хто вже сьогодні перетне міст через Керченську протоку", — голова Меджлісу кримськотатарського народу закликав росіян виїжджати

"Виграє той, хто вже сьогодні перетне міст через Керченську протоку", — голова Меджлісу кримськотатарського народу закликав росіян виїжджати

Він закликав росіян не гаяти часу і виїжджати з окупованого рф Криму вже сьогодні

Громадяни росії, які незаконно перебувають у Криму, отримали перший "дзвінок" про необхідність негайно залишити тимчасово окуповану територію.

Так 9 серпня прокоментував інформацію про вибухи у Новофедорівці у Telegram голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Громадяни росії, які незаконно перебувають/поселилися в окупованому рф Криму! Щойно ви отримали перший "дзвінок", який вказує вам негайно залишити територію окупованого рф Криму. Знайте, ваше перебування в окупованому Криму є незаконним і злочинним", — написав Чубаров.

Він закликав росіян не гаяти часу і виїжджати з окупованого рф Криму вже сьогодні — виграє той, хто вже сьогодні перетне міст через Керченську протоку.

Нагадаємо, 9 серпня у тимчасово окупованому Криму на військовому аеродромі у Новофедорівці пролунали вибухи. Агентство Reuters з посиланням на трьох свідків пише, що дим підіймається в районі російської авіабази, розташованої у Новофедорівці — населеного пункту, який знаходиться на березі Чорного моря, неподалік міста Саки на західному узбережжі Криму.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності