• Головна
  • Війна
  • Близько 240 мільйонів гривень складають збитки внаслідок ракетного удару по Вінниці

Близько 240 мільйонів гривень складають збитки внаслідок ракетного удару по Вінниці

Близько 240 мільйонів гривень складають збитки внаслідок ракетного удару по Вінниці

У цю суму не враховують зруйновані приміщення будинку побуту "Ювілейний" та Будинку офіцерів

Близько 240 мільйонів гривень складають збитки внаслідок ракетного удару по Вінниці. У цю суму не враховують зруйновані приміщення будинку побуту "Ювілейний" та Будинку офіцерів.

Про це в спецефірі "Єдині новини" розповів міський голова Вінниці Сергій Моргунов, повідомляє Вінницька міська рада.

Мер міста наголосив, що наразі вкрай важливо швидко та оперативно відновити будинки вінничан.

"У терміновому порядку замінюємо зірвані вибуховою хвилею дахи. Коштом бюджету встановимо вікна у під’їздах", — розповів Сергій Моргунов.

Він додав, що у співпраці з міжнародними фондами замінять побиті вікна у квартирах родинам, які зараз у найбільш скрутному становищі.

"Робимо все можливе, щоб підтримати постраждалих від теракту. Але ніщо не втамує біль тих, хто втратив своїх близьких 14 липня. Цього Вінниця ніколи не пробачить російським нелюдам", — акцентував Сергій Моргунов.

Нагадаємо, кількість жертв внаслідок ракетного удару по Вінниці станом на 2 серпня зросла до 27. Ракетний удар по місту відбувся 14 липня. Тоді під час повітряної тривоги у Вінниці пролунало декілька вибухів.

У Нацполіції розповіли, що 3 російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки. На місці прильотів виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку. Горіли близько 50 автомобілів.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності