• Головна
  • Війна
  • Росія шукає нові приводи й пояснення для своїх воєнних злочинів — "Азов" про визнання полку "терористичною організацією"

Росія шукає нові приводи й пояснення для своїх воєнних злочинів — "Азов" про визнання полку "терористичною організацією"

Росія шукає нові приводи й пояснення для своїх воєнних злочинів — "Азов" про визнання полку "терористичною організацією"

Полк "Азов" закликав визнати росію державою-терористом

В "Азові" прокоментували інформацію про визнання полку "терористичною організацією".

Про це в Telegram 2 серпня повідомив "Азов-Маріуполь".

"Після публічної страти військовополонених полку "Азов" у н.п. Оленівка росія шукає нові приводи й пояснення для своїх воєнних злочинів. Верховний суд росії визнав полк "Азов" "терористичною організацією". Недоімперія, яка щодня погрожує знищити світ ядерною зброєю, чий президент закликав "мочить в сортирах", підривав будинки з власними громадянами, душив отруйним газом власних і сирійських жінок і дітей, має отримати по зубах раз і назавжди", — йдеться у заяві.

"Азов" закликав Державний департамент США та уповноважені органи інших держав, "які вважають себе цивілізованими", визнати рф державою-терористом.

"Росія багато років своїми щоденними діями доводить цей статус. Щодня її армія та спецслужби здійснюють воєнні злочини. Потурання цим злочинам чи мовчання — це співучасть! Весь світ має об‘єднатися проти держави-терориста!", — наголошують у полку.

Нагадаємо, Верховний суд росії у вівторок, 2 серпня, визнав український полк "Азов" "терористичною організацією" і заборонив його діяльність у рф. Суд оголосив лише резолютивну частину рішення, його мотиви залишаються невідомими. Рішення поки що не набуло чинності й може бути оскаржене в апеляційній інстанції.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності