• Головна
  • Війна
  • ЗСУ ведуть наступальні дії на декількох напрямках — Генштаб

ЗСУ ведуть наступальні дії на декількох напрямках — Генштаб

ЗСУ ведуть наступальні дії на декількох напрямках — Генштаб

Протягом тижня на Криворізькому напрямку було звільнено і взято під контроль населений пункт Потьокіно

ЗСУ ведуть наступальні дії по декількох напрямках.

Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

"Протягом тижня на Криворізькому напрямку було звільнено і взято під контроль населений пункт Потьокіно. На Курахівському напрямку — населений пункт Павлівка. Підрозділи ракетних військ та артилерії уражено пункти управління угруповань військ, склади з ПММ та нанесено значні втрати противнику", — сказав бригадний генерал.

В Генштабі підкреслюють, що російська риторика щодо війни в Україні постійно змінюється, що говорить про те, що жоден план кремля із захоплення України — не реалізовано.

"Вже зараз ми фіксуємо повідомлення в російських медіа, що російське суспільство готують до поразки свого війська. Вже з’являються повідомлення щодо важкого стану війська та помилок у воєнному керівництві агресора", — підкреслив Олексій Громов.

Нагадаємо, завдяки Збройним Силам України від російських загарбників вдалось звільнити вже щонайменше 1023 населені пункти. Щоправда, на цих територіях тривають ще роботи із розмінування.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності