• Головна
  • Війна
  • російська армія буде змушена боротися до кінця — начальник української розвідки

російська армія буде змушена боротися до кінця — начальник української розвідки

російська армія буде змушена боротися до кінця — начальник української розвідки

сьогодні лінія фронту простягається на 2400 км

Якщо росія зараз визнає, що не змогла перемогти Україну, це буде не крах системи, це буде крах російської державності. Тому вони будуть боротися, скільки зможуть.

Про це в інтерв’ю виданню "Financial Times" заявив начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов.

Коментуючи ситуацію на фронті, очільник української воєнної розвідки зазначив, що сьогодні лінія фронту простягається на 2400 км, тобто стільки ж, скільки утримував у Другій світовій війні СРСР проти нацистської Німеччини.

"Тоді Радянський Союз отримав із Заходу набагато більше військової підтримки. Заходу потрібно надавати допомогу “серйозніше”, інакше війна затягнеться довше і матиме більші витрати для України та світу. Перші ознаки голоду в Африці стали можливими через морську блокаду росією чорноморських портів та перешкоджання постачанню українського зерна", — наголосив Буданов.

Він також погодився із західною оцінкою, що російські війська деградували та деморалізовані, та додав, що, "якщо росія зараз визнає, що не змогла перемогти Україну, це буде не крах системи, це буде крах державності. Тому російська армія буде змушена боротися до кінця. У них немає іншого виходу”.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності