• Головна
  • Війна
  • На лікування до США відправили маму з дочкою, яким ампутували ноги після обстрілу в Краматорську

На лікування до США відправили маму з дочкою, яким ампутували ноги після обстрілу в Краматорську

На лікування до США відправили маму з дочкою, яким ампутували ноги після обстрілу в Краматорську

Жінка втратила одну кінцівку, її донька — обидві

Наталя з 11-річними двійнятами Яною та Ярославом, які потрапили під ракетний обстріл вокзалу Краматорська, сьогодні вирушили до США на протезування та реабілітацію. Жінка втратила одну кінцівку, її донька — обидві. Син, який єдиний вцілів, відтоді став їхньою опорою і підтримкою.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

"Зі сльозами на очах. Сьогодні наша сім’я Степаненків з невеличкого селища Нью-Йорк на Донеччині поїхала на реабілітацію в США. Наталя з дітьми потрапили під обстріли на вокзалі в Краматорську. Донька Яна втратила обидві ноги, мама залишилась без однієї кінцівки. Вони стали незламними. А сьогодні попрощались з родичами, медиками та друзями, яких зустріли в лікарні", — каже мер Львова Андрій Садовий.

До речі, родиною певний час опікувались в міській дитячій лікарні Львова. А тепер сім’ю Степаненків погодилася прийняти клініка у Сан-Дієго.

Нагадаємо, з Краматорську родина намагалася виїхати до родичів у Яремче, але мати з дітьми потрапила під обстріл на вокзалі. У той день на вокзалі було близько 4 тисяч цивільних.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності