• Головна
  • Війна
  • Українські захисники просунулись в Херсонській області

Українські захисники просунулись в Херсонській області

Українські захисники просунулись в Херсонській області

На окремих ділянках українські захисники відкинули ворога

Українські захисники просуваються в Херсонській області, проте закликають українців не повідомляти деталі у соцмережах, а чекати на офіційні повідомлення військових.

Про це повідомляє голова пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталія Гуменюк.

"Дії наших військ на південному напрямку, в бік Херсона, досить успішні. Окупантам дуже важко. Вже витрачено сили на облаштування 2-го і 3-го рубежів оборони, доводиться користуватися запасними, тому що навіть з них ми вже витісняємо ворога. Ми просуваємось... Ми закріпимося на цих рубежах і обов’язково про це повідомимо. А зараз, коли триває військова операція, закликаю всіх зберігати спокій і чекати офіційних повідомлень. Тільки військові знають, де вони, куди просуваються і які успіхи мають", — розповіла Гуменюк.

За її словами, на окремих ділянках українські захисники відкинули ворога за третій рубіж оборони, хоча окупанти укріпилися залізобетонними конструкціями.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Херсоні представники окупаційної влади увірвалися до обласного архіву та викрали документи зі списками виборців за 2019 рік. Скоріш за все, планують їх використати для організації псевдореферендуму для зміни територіальних меж України.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності