• Головна
  • Війна
  • Дрогобич передав "швидку" для місцевої бригади територіальної оборони

Дрогобич передав "швидку" для місцевої бригади територіальної оборони

Дрогобич передав "швидку" для місцевої бригади територіальної оборони

Окрім автомобіля, воїнам передали й медикаменти та посуд

Дрогобицька громада від початку війни отримала 11 карет швидкої допомоги. Сьогодні один з автомобілів передали для Дрогобицької ТРО.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

"З перших днів створення окремого батальйону територіальної оборони імені Петра Сагайдачного керівництво Дрогобицької громади активно допомагає воїнам. Така допомога можлива й завдяки партнерству з міжнародними організаціями, меценатами та містами-побратимами", — кажуть у міськраді.

Окрім автомобіля, воїнам передали й медикаменти та посуд. Сам автомобіль вдалося отримати від італійської волонтерської організації "DomaniЗавтра".

Загалом Дрогобич на передову передав вже вісім автомобілів швидкої допомоги. Ще три автомобілі залишили для роботи лікарні, зокрема надання допомоги військовим, яких доставляють на лікування та реабілітацію.

Нагадаємо, Львівська обласна військова адміністрація передала 125-ій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ, яка зараз захищає Україну на передовій, комп’ютери, ноутбуки та WIFI-роутери. За підтримки Львівського ІТ-кластера військові отримають також дві системи супутникового зв’язку STARLINK.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності