• Головна
  • Війна
  • окупанти чекають не на ротацію, а на повне виведення військ з України — ГУР

окупанти чекають не на ротацію, а на повне виведення військ з України — ГУР

окупанти чекають не на ротацію, а на повне виведення військ з України — ГУР

Окупанти переживають, що ЗСУ їх можуть вбити зненацька

Дружини окупантів намагаються повернути своїх чоловіків додому, доки вони ще живі. Втім, командування не дає їм такого шансу.

Про це свідчать нові телефонні розмови російських загарбників, які перехопило Головне управління розвідки МО України.

"Будете ви там до кінця воєнних дій. Не раніше осені. Тобто, не раніше вересня. Заміни вам немає. Навіть тих, у кого контракти закінчуються – все одно будуть там, доки не закінчаться воєнні дії", — каже дружина окупанта.

Чоловік обурюється тим, що дружини військових замало роблять для їхнього повернення. Каже, що потрібно звертатися в прокуратуру

На що дружина заперечує: "А що в прокуратурі скажеш? Ти контракт підписав".

"Якщо нічого не зміниться, люди дізнаються цю інформацію і почнуть самі себе стріляти. Іншого виходу немає, як додому поїхати. Тут або тебе, або ти. Кожного дня сидиш і думаєш: пиз… (вдарить) поруч з тобою, залишаться від тебе одні кросівки", — каже військовий пояснюючи, що ситуація примусить їх йти на крайні заходи

А на чергові заперечення дружини щодо відсутності заміни, каже: "Нехай повністю виводять. Яка заміна? Тут пацани 19 річні сидять…".

Нагадаємо, росіяни на Херсонщині потерпають від ЗСУ. Вони не вилазять з окопів, сивіють від страху і в кожній бабусі бачать коригувальника. Крім того, загарбники бачать у кожній бабусі коригувальника вогню і нікому не довіряють.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності