• Головна
  • Війна
  • Зруйновані будинки та загиблі цивільні: в яких регіонах України ворог завдавав ударів

Зруйновані будинки та загиблі цивільні: в яких регіонах України ворог завдавав ударів

Зруйновані будинки та загиблі цивільні: в яких регіонах України ворог завдавав ударів

Неспокійною ніч на 13 червня видалась для майже всіх східних областей України. Ворог наносив удари з авіації та з систем залпового вогню. На жаль, є жертви.

Ніч на 13 червня на Сумщині минула тихо. Проте вже вранці окупанти знову почали обстрілювати область. Вгатили по Есманській громаді з території росії. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький в Telegram.

"Майже о 6:00 три приходи з міномета. Після 7:00 - ще близько 30 вибухів", - написав він.

Зазначив, постраждалих та руйнувань попередньо немає. Інформація уточнюється.

На Дніпропетровщині ворог наніс ударів з "Ураганів" по житлових кварталах Зеленодольськоі громади. У самому Зеленодольську, попередньо, одна людина загинула, п’ятеро поранені.У Великій Костромці – без постраждалих. В обох населених пунктах зруйновані та пошкоджені будинки.

У Харкові ніч пройшла з обстрілами. Загарбники завдавали ударів із РСЗВ по інфраструктурі Шевченківського району. Передньо – без жертв і потерпілих.

По Харківській області протягом доби обстрілювали Чугуївський, Богодухівській та Ізюмський райони. Попередньо – одна людина постраждала, Коробочкино, Чугуївський район.

Інтенсивні артобстріли продовжились на Луганщині, біля Лисичанська. Є повідомлення про трьох загиблих місцевих жителів – чоловік і жінка, а також 6-річний хлопчик. 

Цієї ночі в Лисичанську згорів торговельний комплекс, пошкоджено чотири будинки, споруди місцевої шахти.

Авіаційні удари були на Донеччині, зокрема по Бахмуту, с.Удачне. Зруйновані та пошкоджені близько пів сотні приватних будинків, два готелі, залізнична інфраструктура, об'єкти життєзабезпечення області – трансформаторні підстанції, електромережі. Область залишається без газу, частково – без електрики та води.

Зранку пролунали вибухи у Миколаєві. Наразі інформацію уточнюють.

Нагадаємо, внаслідок, суботнього ракетного обстрілу Чорткова, що на Тернопільщині, постраждало 22 людей. Серед них дитина 12 років. На щастя, обійшлось без смертей.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності