• Головна
  • Війна
  • Охоронців було більше, ніж глядачів: у Скадовську місцеві проігнорували "свято" від окупантів

Охоронців було більше, ніж глядачів: у Скадовську місцеві проігнорували "свято" від окупантів

Охоронців було більше, ніж глядачів: у Скадовську місцеві проігнорували "свято" від окупантів

В Скадовську у п’ятницю відбулося чергове "свято", на якому артистів та охоронців зі зброєю було більше, ніж глядачів

У Скадовську на "святі" від окупантів охоронців зі зброєю було більше, ніж глядачів. Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Скадовська Олександр Яковлєв, який перебуває за межами тимчасово захопленого міста.

"В окупованому Скадовську у п’ятницю відбулося чергове "свято", на якому артистів та охоронців зі зброєю було більше, ніж глядачів. Військові як зазвичай почавили плитку на площі. Шкода тих, хто під ці пісні танцює та приспівує і не розуміє, що буде змушений завжди танцювати під дулами автоматів, якщо навіть в полі зору військових не буде", — написав міський голова.

Він підкреслив, що розпочалося полювання на мізки людей. Блокується доступ до інформації, поширюється дезінформація, закладається думка, що хай вже буде як є, аби не стріляли.

"Історія вчить, що якщо зараз піддатися, то неодмінно потім будуть стріляти по тих, хто хоче бути українцем. І вони ще бажають нам мирного неба над головою, по якому раз по раз пролітають російські ракети, несучи смерть та руйнацію в Україну", — наголосив Яковлєв.

Разом з тим міський голова закликав не відвідувати заходи, які організовує окупаційна влада під російськими прапорами. Адже там немає що робити тим, хто хоче жити в Україні. Також він запевнив, що ЗСУ поступово витискають ворога з української землі.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності