• Головна
  • Війна
  • росіяни знищили два з трьох мостів, які ведуть до Сєвєродонецька

росіяни знищили два з трьох мостів, які ведуть до Сєвєродонецька

росіяни знищили два з трьох мостів, які ведуть до Сєвєродонецька

Вночі росіяни зруйнували другий міст, що веде до обласного центру

росіяни знищили два з трьох мостів, які ведуть до Сєвєродонецька. Ситуація у місті вкрай важка. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"рашисти вночі зруйнували другий міст, що веде до обласного центру, прямо зараз орки масово обстрілюють з артилерії останній третій шляхопровід до міста. росіяни кидають всі сили, аби "відрізати" Сєвєродонецьк. Наступні два-три дні будуть показовими. Не виключаємо наступи і на інших напрямках, а саме траса "Лисичанськ-Бахмут", яку росіяни намагаються взяти під контроль", — розповів Гайдай.

Він додав, що промзону Сєвєродонецька контролюють українські війська, але територія заводу "Азот".  постійно обстрілюється. Водночас інформація про блокування хімзаводу — неправдива.

Крім того, за словами Гайдая, росіяни знаходяться близько біля Врубівки. Селище масштабно постраждало від ворожого обстрілу вогнеметною системою "Сонцепьок".

Разом з тим в окупованому Сватовому загарбники розграбовують завод, обладнання вивозять до рф. Також вони викрали все зерно аграрного району, прямо зараз в бік країни-агресорки прямують десятки камазів з українським зерном.

Нагадаємо, військові ЗСУ вдало обстріляли командний пункт, який чеченські бойовики обладнали в Рубіжному.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності