• Головна
  • Війна
  • Зеленський підтвердив, що Невзоров подався на українське громадянство

Зеленський підтвердив, що Невзоров подався на українське громадянство

Зеленський підтвердив, що Невзоров подався на українське громадянство

Водночас президент не пояснив, чи отримав Невзоров російське громадянство

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що російський журналіст та колишній депутат Державної думи рф Олександр Невзоров подався на українське громадянство. Про це він сказав під час спілкування з журналістами, повідомляє Суспільне. 

"Я знаю, що він (Невзоров — ред.) хотів полишити громадянство РФ, бо підтримує Україну. Ми мали про це розмову, він є у списках", — зазначив президент.

За його словами, Україна має докладати зусиль, щоб дестабілізувати ситуацію в Росії.

"Якщо ми можемо хитати Росію, то треба це робити. Я вважаю, що це наша зброя теж — люди, будь-якого громадянства, які виступають за Україну", — наголосив Зеленський.

Водночас президент не пояснив, чи отримав Невзоров російське громадянство.

Нагадаємо, у Державній міграційній службі України повідомили, що Володимир Зеленський дійсно підписав указ щодо надання українського громадянства російському журналісту Олександру Невзорову та його дружині.

Згодом один з засновників першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова та власник консалтингової компанії Lorton Investments Євген Найштетик заявив, що готовий пожертвувати 100 тисяч гривень з особистих коштів тій організації, яка у судовому порядку буде домагатись скасування надання українського громадянства російському журналісту Алєксандру Невзорову.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності