• Головна
  • Війна
  • росія провалила інформаційне зомбування людей на окупованих територіях

росія провалила інформаційне зомбування людей на окупованих територіях

росія провалила інформаційне зомбування людей на окупованих територіях

фсб рф у своїх документах визнає, що роспропаганда недостатньо впливає на населення і програє інформаційну війну. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Також центр повідомив, що для "правильного зомбування" спецслужбами рф було навіть створено план дій для пропаганди на окупованих територіях, але він зазнав поразки.

За цим планом загарбники повинні бути "ввічливими". Цей образ вони використовують ще з 2014 року, створюючи відео, фото з врятованими тваринами, фото з ветеранами, які плачуть від щастя возз'єднання тощо.

Для пропаганди використовують й відео солдат, які несуть людям мир (у вигляді нових підручників в школи, медичного обладнання тощо), відео спільних дій російських і "правильних" українських солдат проти українських «нацистів і бандерівців»

У соцмережах окупанти публікують багаточисельні звернення українських і російських ветеранів з проханням зупинити нацизм в Україні і не допустити його в росії та в світі. А також працюють з людьми, які за специфікою своєї діяльності контактують з великою кількістю людей — викладачами, водіями таксі, працівниками сфери обслуговування тощо.

Нагадаємо, російські найманці з так званої "ДНР" планують розстріляти трьох іноземців, з яких двоє є громадянами Сполученого королівства Великої Британії.

Окупанти стверджують, буцімто ці чоловіки “за винагороду брали участь у збройній агресії України із захоплення влади у “ДНР“. Найближчим часом відбудеться перше “судове засідання“. Російські найманці, керовані з Москви, погрожують, що до трьох іноземців “може бути призначений винятковий захід – смертна кара“.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності