• Головна
  • Війна
  • СБУ викрила угруповання, яке передавало росіянам розвіддані та торгувало наркотиками

СБУ викрила угруповання, яке передавало росіянам розвіддані та торгувало наркотиками

СБУ викрила угруповання, яке передавало росіянам розвіддані та торгувало наркотиками

Щомісяця члени угупування переправали у рф понад 3 млн у гривневому еквіваленті від збуту амфетаміну

Служба безпеки України знешкодила злочинне угруповання, яке передавало росіянам розвіддані та прибутки від наркобізнесу. Про це повідомляє відомство у Телеграмі.

У ході масштабної операції у Києві та Чернігові Служба безпеки нейтралізувала міжнародне угруповання, яке щомісяця переправляло у рф понад 3 млн у гривневому еквіваленті від збуту оптових партій амфетаміну.

"Кошти виводили через російську біржу криптовалют, а їхні кінцеві отримувачі — особи, підконтрольні представникам спецслужб країни-агресора", — розповідають у СБУ.

Крім того, у складі ОЗУ діяла розгалужена мережа наркодилерів, яких росіяни використовували для збору даних щодо дислокації та переміщення українських військ.

Загалом до угруповання входило понад 20 людей. Свій "товар" вони реалізовували на території Київської, Чернігівської та Сумської областей. Для пошуку клієнтів створили декілька спеціалізованих Телеграм-каналів.

Двох організаторів угрупування затримали. Наразі розв'язують питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності