Війна триватиме до зими — розвідка

Війна триватиме до зими — розвідка

путін не хоче здавати свої позиції й відмовлятися від планів

Радіо Свобода опублікувала інтерв’ю з представником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадимом Скібіцьким. Він розповів, що путін не хоче здавати свої позиції й відмовлятися від планів, тому, за прогнозами аналітиків, війна буде довготривалою.

"Путін не відмовляється від своїх планів. Ця війна буде затягуватися. Наскільки буде затягнута активна фаза, це буде вересень місяць чи це буде жовтень, чи це буде до кінця року. Це залежить від нашого спротиву, від стану наших сил оборони і від тої допомоги яку нам надають", — сказав Скібіцький.

Він додав, що з травня на Херсонщині російська армія будує кілька ліній оборони, мінує мости й дороги. росія також вже використала 60% запасів високоточної зброї, тому дістали старі радянські боєприпаси. Разом з тим після знищення крейсера "Москва" і ВДК "Саратов" російські кораблі не підходять близько до українських берегів.

Нагадаємо, нездатність передбачити опір українців і подальше самовдоволення російських командирів призвели до значних втрат у багатьох елітних підрозділах росії. Зокрема силами українських захисників були розбиті повітряно-десантні війська ворога.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності