• Головна
  • Війна
  • "Місце моєї смерті та мого життя": український захисник перед полоном виклав останні фото з "Азовсталі"

"Місце моєї смерті та мого життя": український захисник перед полоном виклав останні фото з "Азовсталі"

"Місце моєї смерті та мого життя": український захисник перед полоном виклав останні фото з "Азовсталі"

Захисник "Азовсталі" Дмитро Козацький, позивний "Орест" виклав у мережу фотографії із місця, яке так мужньо і довго захищали в Маріуполі наші військовослужбовці. Світлини зроблені перед тим, як відбулась евакуація наших бійців.

"Ну от і все. Дякую за прихисток, Азовсталь - місце моєї смерті і мого життя", - написав у Твіттері "Орест".

Та виклав світлини майже дощенту зруйнованого заводу. На них побут та жорстока реальність того, що довелось пережити нашим "азовцям".

"До речі, поки я буду в полоні, залишу вам фото в найкращій якості, відправляйте їх на всі журналістські премії і фотоконкурси, якщо щось виграю, після виходу буде дуже приємно. Дякую всім за підтримку. До зустрічі", - додав наостанок захисник.

Нагадаємо, українських військових з "Азовсталі" у Маріуполі почали евакуйовувати 16 травня. З території заводу виїхало близько 10 автобусів. 53 важко поранених бійців доставили до окупованого Новоазовська. Тут у лікарні їм повинні надати медичну допомогу. Ще 211 захисників через гуманітарний коридор були евакуйовані до окупованої Оленівки. Звідти через процедуру обміну вони мають повернутись додому.

17 травня виїхало ще щонайменше 7 автобусів з українськими захисниками під контролем російських окупантів.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності