• Головна
  • Війна
  • "До останнього турбувався про свою маму": впав у бою Герой Юліан Юзефович із Самбірщини

"До останнього турбувався про свою маму": впав у бою Герой Юліан Юзефович із Самбірщини

"До останнього турбувався про свою маму": впав у бою Герой Юліан Юзефович із Самбірщини

Трагічна звістка прийшла у село Лукавиця, що на Самбірщині. Загинув їхній місцевий мешканець, український захисник, 23-річний Юліан Юзефович. Хлопець впав в бою на Донеччині. В окоп залетів ворожий снаряд.

"Щира світла людина Юліан... Він ще у січні минулого року підписав контракт та пішов боронити країну на схід. Вдома мешкав з мамою. Він нею, фактично, опікувався, жінка хворіє. Постійно передавав їй гроші, щоб мала на харчі та дрова. Вже навіть тепер, будучи на передовій, десь у березні дзвонив. Просив, аби мамі помогли виробити субсидії. Їх ще тоді були сильно обстріляли, Юліан втратив документи, тому хотів, аби якось вирішити це питання з мамою", - розповідає Lviv. Media про загиблого староста села Оксана Гинда.

Жінка каже, хлопець мав багато друзів. Всі чекали його повернення з війни. Він обіцяв, обов’язково відсвяткують перемогу. На жаль, Юліана зустрічатимуть у траурному кортежі...

Поки невідомо, коли саме тіло загиблого Героя привезуть у рідне село. Про це обіцяють повідомити пізніше. Але попрощаються із загиблим захисником зі всіма почестями та всією громадою. Похоронять на місцевому кладовищі….

Вічна слава Героєві Юліану Юзефовичу!!!

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності