• Головна
  • Війна
  • У Білогорівці росіяни втратили майже тисячу військових та близько 100 одиниць техніки

У Білогорівці росіяни втратили майже тисячу військових та близько 100 одиниць техніки

У Білогорівці росіяни втратили майже тисячу військових та близько 100 одиниць техніки

Збройні сили України розбили там два батальйони

На Луганщині загарбники у Білогорівці, намагаючись переправитись через річку Сіверський Донець, втратили майже тисячу військових та близько 100 одиниць військової техніки. Про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Та ганебна операція, яку вони провели у Білогорівці, увійде в історію цієї війни між росією та Україною, як їх поразка на Луганщині. Тому що майже 100 одиниць техніки там розбили Збройні сили України, загинуло там у них два батальйони, а це майже тисячу бійців. Також декілька понтонів зруйновано. Всі намагання переправитися і створити плацдарм у Білогорівці, вони всі були розбиті, нічого в них не вийшло", — заявив Гайдай.

Він додав, що на жаль, плани ворог не залишає. У планах загарбників оточення обласного центру — міста Сєвєродонецьк і він продовжує атакувати в цьому напрямку.

"Багатотисячна російська навала намагається прорватися ближче до міста, але їм це не вдається. В селах на підступах до Сєвєродонецька наші захисники дають гідну відсіч, тож рашисти, навіть відступають. Бої тривають", — повідомив керівник ОВА.

Нагадаємо, на Луганщині російські війська зазнають втрат та відступають на підступах до Сєвєродонецька, але не зупиняються. Для стримування ворога ЗСУ підірвали залізничні мости між Рубіжним та Сєвєродонецьком.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності