• Головна
  • Війна
  • Кадирівці розкрадають найкраще інфекційне відділення Луганської області

Кадирівці розкрадають найкраще інфекційне відділення Луганської області

Кадирівці розкрадають найкраще інфекційне відділення Луганської області

Кадирівці у тимчасово захопленому місті Рубіжне привласнили сучасне обладнання

На Луганщині кадирівці у тимчасово захопленому місті Рубіжне привласнили найкраще інфекційне відділення області із сучасним обладнанням. Про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Неосвічені вбивці, нібито випадково, знайшли "покинутий" корпус лікарні в Рубіжному та, о диво, вона виявилася нашпигована сучасним дорогим обладнанням та мала великі запаси іноземних ліків… На пропагандистському відео орки похизувалися, що відкриють там шпиталь. Насправді ж, вже демонтують обладнання, аби вивезти у рф", — написав очільник області.

Він нагадав, що, окрім державної підтримки, це інфекційне відділення у лікарні в Рубіжному протягом останніх років допомагали вдосконалювати багато міжнародних організацій.

"Ми працювали за багатьма напрямками від оснащеності до комфорту пацієнтів та лікарів. Без перебільшення, одне з кращих інфекційних відділень країни", — підкреслив Гайдай.

Нагадаємо, на Луганщині російські військові кинули всі зусилля для того, щоб прорвати хоч десь лінію оборони. Штурмують Рубіжне, Гірську громаду, околиці Сєвєродонецька.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності