• Головна
  • Війна
  • Окупанти оприлюднили відео катувань цивільного українця

Окупанти оприлюднили відео катувань цивільного українця

Окупанти оприлюднили відео катувань цивільного українця

російські військові продовжують застосовувати тортури до мирних мешканців, і навіть самі публікують відео знущань над цивільними.

Військові держави-терориста виклали у вільний доступ в мережі відео знущань та тортур над цивільним мешканцем Херсонщини, якого вони викрали напередодні.

Про безпрецедентне нахабство окупантів повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

"Декілька днів тому з'явилось відео,як "браві" росгвардійці арештовують місцевого в Олешках, ось з'явилось відео допита Мороз Сергія Леонідовича, того самого полоненого", - пише депутат регіонального парламенту. 

На своїй сторінці Сергій Хлань оприлюднив і саме відео тортур мирного мешканця, які є нормою для російських окупаційних військ.

Депутат Херсонської облради звернув увагу на безпрецедентний цинізм російських загарбників, які не соромляться самі ж викладати у мережу відео, що підтверджують їх військові злочини.

Зауважимо, що застосування тілесних покарань чи катувань стосовно цивільного населення є грубим порушенням Женевської конвенції 1949-го року (частина III, стаття 32), яку з поміж інших ратифікувала також і російська федерація.

"Це черговий доказ військових злочинів російської федерації і орків на чолі з путлером", - пише Сергій Хлань.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, на тлі значних втрат та невдалих спроб подальшого просування у південному напрямку російській війська та окупаційна адміністрація посилюють терор проти місцевого населення на захоплених територіях Херсонської області. З поміж іншого, загарбники почали захоплювати квартири мешканців, які залишили місто, та заселяти в них своїх військових.

Раніше повідомлялось, що вже з травня російські окупанти, які тимчасово перебувають на окремій території Херсонщини, переводитимуть область на рублі. 

А за повідомленням СБУ, росіяни, які прийшли на Херсонщину – масово пиячать та стріляють один в одного. У спецслужбі кажуть ворог щоденно несе колосальні втрати, деморалізований та не бачить перспектив для успіху.

 

 

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності