• Головна
  • Війна
  • росіяни на Луганщині вивозять до росії обладнання з лікарень та шкіл

росіяни на Луганщині вивозять до росії обладнання з лікарень та шкіл

росіяни на Луганщині вивозять до росії обладнання з лікарень та шкіл

У Кремінній росіяни розграбували лікарні, школи та ліцей

російські військові з Кремінної у Луганській області вивозять обладнання з лікарень та шкіл до росії. Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Після окупації міста, на плацу Луганського обласного військового ліцею "Кадетський корпус ім. героїв Молодої гвардії" орки повісили свою ганчірку, вишкребли з фасаду напис "Слава Україні" і обчистили всі приміщення. Всю сучасну техніку вивезли до рф. Окрім того, брали що до вподоби з казарм, їдальні, складських приміщень. росіяни обстежили кожен сантиметр освітнього закладу. Школи міста теж "звільнили" від майна", — повідомив Сергій Гайдай.

Він додав, що так само сталося і з медичним містечком.

"росіяни в шоці від оснащення наших лікарень, тож не забарилися і вже в перші дні окупації почали демонтувати обладнання та перевозити до Луганська чи росії", — наголосив Гайдай.

Нагадаємо, за попередню добу на території Луганської та Донецької областей успішно відбили п’ятнадцять атак ворога. Знищили один зенітний ракетний комплекс, дев’ять танків, три артилерійські системи, 25 одиниць бойової броньованої техніки, три одиниці спеціальної інженерної техніки та три автомобілі ворога. Т

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності