• Головна
  • Війна
  • Новим "губернатором" Запорізької області став екснардеп Балицький

Новим "губернатором" Запорізької області став екснардеп Балицький

Новим "губернатором" Запорізької області став екснардеп Балицький

Колаборант вже встиг дати прес-конференцію в мелітопольському ДК

Російські окупанти призначили екс-нардепа Євгена Балицького "губернатором" Запорізької області. Представник "Опозиційного блоку" став так званим "головою військово-цивільної адміністрації", повідомляє "РІА-Мелітополь".

Повідомляється, що Балицький з недавнього часу називає себе "начальником військово-цивільної адміністрації" Запорізької області. Вчора в цьому статусі він дав прес-конференцію в мелітопольському ДК Шевченка. До "призначення" Балицький був депутатом Запорізької обласної ради.

Відомо, що Балицький є уродженцем Мелітополя, у 2000-х обирався до Запорізької обласної ради, з 2010 року увійшов до "Партії регіонів", за підсумками виборів 2012 року потрапив до Верховної ради як мажоритарник.

Влітку 2014 року покинув партію, осінню знову обрався нардепом на своєму окрузі і увійшов до фракції "Опозиційного блоку". У грудні 2018 року Росія ввела проти нього санкції.

Нагадаємо, у заблокованому Маріуполі ватажок “днр” Денис Пушилін разом з поплічниками протягли вулицею великий шматок матерії, який за кольором збігається з георгіївською стрічкою. Для пронесення простирадла привезли людей, волонтерів з Новоазовська та Донецька та росіян.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності