• Головна
  • Війна
  • "Ми скоро переможемо і приїдемо": на Самбірщині зустрінуть Героя Петра Саракулу

"Ми скоро переможемо і приїдемо": на Самбірщині зустрінуть Героя Петра Саракулу

"Ми скоро переможемо і приїдемо": на Самбірщині зустрінуть Героя Петра Саракулу

Завтра, 10 травня, на Самбірщину привезуть тіло українського захисника 30-річного Петра Саракулу. Чоловік воював з ворогами за волю України на Донеччині. Отримав важке поранення, на жаль, лікарі не змогли врятувати Героя.

"Ти був дуже важко поранений, тебе намагались врятувати, но через проклятих орків, через ворожі постріли москалів, на жаль, на Донеччині ти зробив свій останній подих і твоя донечка Міланка, син Сашко та похресниця Марточка більше ніколи не зможуть до тебе пригорнутись і поцілувати", - пише про покійного в соцмережі Надія Козбур.

Жінка розповідає, український військовий був надзвичайно доброю, сердечною людиною. Веселим, душею компанії. Каже, навіть, будучи на передовій, знаходив час аби відповісти на СМС. Заспокоював та вірив у перемогу.

"Писав: не переживай, ми скоро приїдемо. Переможемо і приїдемо", - додає жінка.

Петро Саракула був старшим солдатом ЗСУ. Його не стало 5 травня. Дез батька залишилось двоє маленьких дітей.

Завтра, траурний кортеж спочатку прибуде у Самбір, а дальше попрощатися з Героєм можна буде у його рідній Ралівській громаді, у селі Кульчиці, де бійця і похоронять.

Вічна слава Герою!!!

Нагадаємо, під час виконання бойового завдання у складі екіпажу морського вертольота Мі-14 від ракети російського винищувача загинув заступник командувача Військово-морських сил Збройних сил України з авіації полковник Ігор Бедзай.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності