• Головна
  • Війна
  • "Парад ганьби": росіяни розчаровані цьогорічним святкуванням "дня пабєди"

"Парад ганьби": росіяни розчаровані цьогорічним святкуванням "дня пабєди"

"Парад ганьби": росіяни розчаровані цьогорічним святкуванням "дня пабєди"

Водночас у своїх бідах громадяни держави-терориста звинувачують українців, та закликають до знищення нашої нації

Про панічні та песимістичні настрої росіян, які втім супроводжуються звіриною ненавистю до українців, свідчить зокрема чергове перехоплення розмови російського окупанта зі своєю матір'ю. Його опублікувала у своєму офіційному телеграм-каналі Служба Безпеки України.

"Відчувши на собі всі економічні негаразди та військові невдачі, більшість громадян росії вирішили, що винна у цьому саме Україна – адже влаштувала жорсткий опір окупантам. Тож тепер у росіян парад не перемоги, а ганьби!", - йдеться у повідомленні української спецслужби.

СБУ наводить фрагмент перехопленої розмови, у якій росіянка переповідає своєму сину-окупанту атмосферу, яка панує в росії у день головного пропагандистського свята року.

"Не знаю, к чему этот парад? На*рен он нужен? Позорно это все… У всех настроения нету… Дебилизм полный. Все поникшие ходят, грустные… Ну, большая часть людей. Они понимают, что и с работой туго сейчас настало, с этими санкциями. Короче, хе*ня одна…", - говорить громадянка росії.

Водночас у всіх негараздах цивільна росіянка звинувачує не керівництво держави-терориста, яке на віки зганьбило слово "росія" варварським вторгненням та жахливими військовими злочинами, а саме українців. Вочевидь, тому що Україна не склала зброю, а дала рішучу відсіч російським загарбникам та повністю зруйнувала пропагандистський міф про "велику державу" та "другу армію у світі".

Окрім всього, росіянка закликає свого сина до вбивств українців, чим вчергове спростовує тезу про "відповідальність путіна, а не російського народу" за війну, яку поширюють так звані російській ліберали зокрема й в українському інформаційному просторі.

"«Жарите шашлыки, да? Делайте с «хохляцких» этих шашлыки! Бейте этих гадов!.. После всего, что они делают, гады!» – радить матір сину-окупанту.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv. Media, літак, яким путін погрожував світу, не зміг злетіти на парад перемоги у Москві.

 

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності