• Головна
  • Війна
  • "Епідемія холери": росія готує чергову провокацію у прикордонних з Україною областях

"Епідемія холери": росія готує чергову провокацію у прикордонних з Україною областях

"Епідемія холери": росія готує чергову провокацію у прикордонних з Україною областях

У російській федерації готуються до епідемії холери у прикордонних з Україною регіонах. Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Так, головний державний санітарний лікар росії Анна Попова підписала постанову «Про додаткові заходи щодо профілактики холери». Також особлива увага приділяється додатковим заходам з профілактики у прикордонних з Україною регіонах: Брянська, Курська, Бєлгородська, Воронезька, Ростовська обл., Краснодарський край та окупований Крим.

"Ймовірно, наприкінці травня – початку червня керівництво РФ може вдатись до провокацій у прикордонних з Україною районах. Відповідальність за це традиційно спробують перекласти на Україну, звинувативши у "застосуванні біологічної зброї", - йдеться у повідомленні розвідки.

За даними розвідки, керівникам територіальних управлінь федеральної служби з питань нагляду у сферах захисту прав споживачів і добробуту людини ("Роспотребнадзор") доручено:

  • до 15 травня підготувати лабораторії для проведення досліджень на холеру, посилити контроль за торговельними об’єктами, місцями масового скупчення людей, а також поінформувати населення про заходи з профілактики хвороби;
  • до 1 червня забезпечити готовність медичних установ до проведення протиепідемічних заходів та підготувати розрахунок необхідних для цього препаратів.

Нагадаємо, раніше Центр стратегічних комунікацій повідомляє повідомляв, що російські пропагандисти поширюють фейк про знищення українських офіцерів. У якості доказів пропагандисти публікують фото документів українських захисників.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності