• Головна
  • Війна
  • росіяни поширюють фейк про "позицію ЗСУ" у лікарні Запоріжжя

росіяни поширюють фейк про "позицію ЗСУ" у лікарні Запоріжжя

росіяни поширюють фейк про "позицію ЗСУ" у лікарні Запоріжжя

російські ЗМІ розповідають, що у лікарні перебувають військові та техніка

Військові рф розповсюджують фейки про те, що у Запоріжжі в одній з лікарень начебто розташовані ЗСУ та військова техніка. Про це у Телеграмі повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, додавши, що прочитав новину у російському ЗМІ.

“Чомусь з такою заявою до Всесвітньої організації охорони здоров’я звернувся начальник Національного центру управління обороною росіі якийсь генерал-полковник Мізінцев. Перше, ми теж думаєм, що участь ВООЗ потрібна, щоб, по-перше, комусь перевірити зір, по-друге, адекватність у російських генералів. У нас вже сумнівів немає, що ця адекватність відсутня”, — сказав Старух.

Він нагадав, що в мережі Інтернет є інформація про те, що таке парк Перемоги, і що там розташовано на честь перемоги “над попередніми нацистами у Другій світовій війні”.

“Я думаю, скоро ми почуємо, що у нас танкова рота десь у центрі міста розташована. Адже у нас є багато пам’ятників, які присвячені перемозі над нацизмом, в тому числі пам’ятники, до яких входить зброя часів Другої світової війни, вона не придатна вже зараз, звичайно”, — додав очільник області.

Голова ОВА нагадав, що загарбники воюють під триколором, під яким воювала російська визвольна армія генерала-зрадника Власова, нациста.

Водночас у лікарнях працюють лікарі, парк Перемоги — це мирний об’єкт. І будь-які постріли по ньому будуть спрямовані на мирних людей і руйнування цивільної інфраструктури.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності