• Головна
  • Війна
  • Дрогобиччина зустріла полеглого у бою воїна Тараса Михаця

Дрогобиччина зустріла полеглого у бою воїна Тараса Михаця

Дрогобиччина зустріла полеглого у бою воїна Тараса Михаця

Сьогодні, 27 квітня, на Дрогобиччину привезли тіло захисника України, Героя Тараса Михаця, який загинув у бою на Луганщині. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Мешканці громади зібрались на Перехресті Героїв, що на в’їзді в Дрогобич.

"Траурна процесія із запаленими лампадками, за традицією, на колінах, зустріла домовину із тілом українського воїна. Відтак представники духовенства відправили панахиду за душу загиблого захисника", - розповідають у міській раді.

Від Перехрестя Героїв, домовину із воїном повезли в село Дережичі, де о 19.00 годині відбудеться парастас. Поховають героя завтра, 28 квітня, о 13:00 в церкві села Дережичі.

Тарас Михаць народився 21 квітня 1970 року в Дережичах, де і проживав до війни. Закінчив Дрогобицьке професійне училище №19. Останні роки працював у сусідньому Бориславі.

13 березня захисник відправився на війну. Загинув 19 квітня, на 52 році життя, під час протистояння навалі російським окупантам, під селом Новозванівка на Луганщині.

У загиблого залишилась дружина та двоє доньок. Висловлюємо співчуття рідним та близьким захисника України.

Додамо, під час бойового зіткнення у Луганській області загинув 20-річний Андріан Сколоздра із села Мала Горожанна Миколаївського району Львівської області. Хлопець лише в квітні отримав повістку.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності