• Головна
  • Війна
  • Яким буде ЗНО-2022: УЦОЯО опублікував демонстраційний варіант іспиту

Яким буде ЗНО-2022: УЦОЯО опублікував демонстраційний варіант іспиту

Яким буде ЗНО-2022: УЦОЯО опублікував демонстраційний варіант іспиту

Тест можна завантажити на комп'ютер

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти опублікували демонстраційну версію спрощеного Зовнішнього незалежного оцінювання. З нею можна ознайомитись за посиланням. Також тест можна завантажити на комп'ютер.

"Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером. Окрім завдань, тут є правильні відповіді, тож ви зможете одразу перевірити себе", — пояснюють у центрі якості освіти.

Крім того, УЦОЯО опублікували і довідкові матеріали з формулами з алгебри, геометрії та тригонометрії. Ними можна буде скористатися при виконанні завдань з математики цьогоріч.

Також незабаром на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти з'явиться й онлайн версія мультитесту. Її можна буде пройти абітурієнтам, які хочуть навчитися розподіляти час на виконання завдань.

Нагадаємо, цього року замість традиційного ЗНО проведуть мультидисциплінарний тест. Абітурієнти складатимуть єдиний тест, що складатиметься з тестових питань з трьох предметів. Це будуть по 20 питань з української мови, математики та історії України.

Загалом планують провести не менше ніж 28 екзаменаційних сесій для учасників цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання. Також іспит можна буде скласти в Європі.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності