• Головна
  • Війна
  • В Антарктиді розгорнули стяг львівської бригади десанту

В Антарктиді розгорнули стяг львівської бригади десанту

В Антарктиді розгорнули стяг львівської бригади десанту

Стяг підняли на станції "Академік Вернадський"

В Антарктиді замайорів прапор львівської 80 окремої десантно-штурмової бригади. Стяг підняли на станції "Академік Вернадський". Про це повідомляють на сторінці бригади.

Прапор розгорнув дослідник 27 Української антарктичної експедиції Сергій Глотов, який є автором книги "У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту" про оборонців луганського летовища.

"Христос Воскрес! Вітання всім хто зараз боронить нашу рідну землю від рашистської навали. Щиро вдячний і передаю всім хлопцям і дівчатам вітання і безмежну вдячність. Бажаю міцного здоров'я, злагоди, миру, перемоги і смачної пасочки! Вітаю, від свого імені та від усього складу 27-ї Української антарктичної експедиції, Антарктида, острів Галіндез, українська антарктична станція Академік Вернадський. Слава Україні! Героям Слава!", — йдеться у привітанні від Сергія та учасників 27-ї Української антарктичної експедиції.

Нагадаємо, нещодавно при обороні міста Вознесенськ та прилеглих населених пунктів артилерійський підрозділ львівської 80 окремої десантно-штурмової бригади розбив колону техніки російських загарбників.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності