• Головна
  • Війна
  • "Батьки досі не можуть повірити, що Богдан загинув": Перемишлянщина зустріне загиблого Героя

"Батьки досі не можуть повірити, що Богдан загинув": Перемишлянщина зустріне загиблого Героя

"Батьки досі не можуть повірити, що Богдан загинув": Перемишлянщина зустріне загиблого Героя

У чоловіка залишилась дружина та маленька дитина

Сьогодні, 25 квітня, у селі Подусів, що у Перемишлянському районі, зустрічатимуть траурний кортеж із тілом загиблого військовослужбовця 23-річного Богдана Демківа. Чоловік впав у бою за Україну на Донеччині ще 24 березня.

"Плануємо вийти та навколішках зустрічати нашого молодого захисника. Орієнтовно тіло мають привезти в 17-18 годині. Але кортеж може затриматись. Місцевих будемо повідомляти по факту. Аби вийшли у своїх селах до дороги та віддали останню шану Герою", - розповідає Lviv.Media староста Подусіва Наталя Сорока.

Богдан Демків служив у ЗСУ за контрактом. Був в АТО. З початком війни став на захист України. У квітні в захисника контракт мав закінчитись.

Староста розповідає, батьки досі не можуть повірити у страшну звістку про втрату сина.

"Вони розмовляли з Богданом занедовго, до того, коли ворожий снаряд прилетів по позиціях, чоловік ще не був заступив на свою зміну. Тому дуже хочуть вірити, що йому вдалось якимось чином врятуватись. Богдана довший час розшукували через соцмережі, різні групи, сподіваючись, що він може бути десь у лікарнях, або, можливо, в полоні. Проте, на жаль, за місяць ніяких звісток таких не було. Нам прийшло повідомлення, що він загинув", - додає Наталя.

У захисника Багдана Демківа залишилась дружина та маленька дитина, якій ще нема й року. У батьків Богдан наймолодший син. Старший брат захисника трагічно загинув у 2020 році. Залишилась середня сестра.

Щодо парастасу та похорону Героя - час у селі обіцяють повідомити пізніше.

Нагадаємо, на фронті загинув Іван Дуб зі Стрийського району.

 

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності