• Головна
  • Війна
  • "Хлопці тримаються з останніх сил" — заступник командира полку "Азов"

"Хлопці тримаються з останніх сил" — заступник командира полку "Азов"

"Хлопці тримаються з останніх сил" — заступник командира полку "Азов"

Бомблять Маріуполь кожні 3 хвилини

Ситуація у Маріуполі на Великдень не стала кращою. Перемир'я там немає, а хлопці тримаються з останніх сил. Про це у своєму відеозверненні повідомив заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар.

"Сьогодні великий день і попри це ворог продовжує скидати авіаційні бомби, гатить корабельна артилерія, стріляють гармати, продовжують бити ворожі танки, піхота намагається штурмувати. У цей час, коли ви кидаєте пасхальні картинки і насолоджуєтеся перемир'ям, у Маріуполі ворог скидає бомби на голови ні в чому не винних дітей",  — повідомив заступник командира полку "Азов".

Чоловік зазначив, що кожні три хвилини падають авіаційні бомби, а росіяни намагаються штурмувати позиції українських захисників. За його словами, "хлопці тримаються з останніх сил", а людей потрібно вивозити.

Крім того, Паламар каже, що на 60-й день війни "кожен зрозумів, що матеріальне – це ніщо, у порівнянні з тим, щоб обійняти своїх дітей, поговорити з близькими, насолодитися тишею".

Нагадаємо, Україна пропонує росіянам “спецраунд переговорів” для деблокади “Азовсталі”. Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк запропонував рф подумати про залишки репутації. А для порятунку репутації, за словами Подоляка, необхідні три “маріупольські кроки".

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності