• Головна
  • Війна
  • Герої не здаються: "Азов" продовжує нищити ворожу техніку в Маріуполі

Герої не здаються: "Азов" продовжує нищити ворожу техніку в Маріуполі

Герої не здаються: "Азов" продовжує нищити ворожу техніку в Маріуполі

Не зважаючи на складну ситуацію в місті

Українські військовослужбовці полку "Азов", які попри вкрай складну ситуацію в Маріуполі, продовжують боронити місто. За останні два дні їм навіть вдалось знищити ворожу бронетехніку.

Нагадаємо, вчора, 20 квітня, з'явилась заявва "Азову", що вони готові евакуюватися з Маріуполя, щоб врятувати особовий склад, забрати поранених та тіла загиблих. Про це у своєму черговому відеозверненні повідомив заступник командира полку “Азов” Святослав Паламар.

Ще раніше морпіхи, які продовжують захищати Маріуполь, звернулись до світових лідерів із проханням негайно врятувати цивільних та військових, які перебувають під завалами розбомбленого заводу “Азвосталь”. Тут перебуває близько 500 поранених бійців та цивільних.

За словами командира 36-ї окремої бригади морської піхоти майора Сергія Волинського, який зі своїми підлеглими зараз перебуває у Маріуполі, місто та його мешканців можна врятувати або військовою операцією, або політичним рішенням.

До слова, сьогодні президент росії владімір путін назвав штурм промислової зони заводу “Азовсталь” у Маріуполі недоцільним та наказав голові міноборони сергію шойгу скасувати його і встановити блокаду.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності