• Головна
  • Війна
  • У Львові прощатимуться із військовим та тренером "Ігор Нескорених" Дмитром Сидоруком

У Львові прощатимуться із військовим та тренером "Ігор Нескорених" Дмитром Сидоруком

У Львові прощатимуться із військовим та тренером "Ігор Нескорених" Дмитром Сидоруком

Завтра, 21 квітня, о 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла прощатимуться зі срібним призером "Ігор Нескорених" Дмитром Сидоруком. Про це повідомляють у Львівській обласній раді та в управлінні спорту ЛМР.

Поховають Героя на Марсовому полі (вул. Мечнікова, поблизу Личаківського цвинтаря). Дмитро був військовослужбовцем окремої 24-ї окремо механізованої бригади імені короля Данила. Військовий загинув 6 квітня, захищаючи Україну.

 У 2014 році Дмитро одним із перших пішов захищати Україну. Під луганським аеропортом воїн отримав поранення, провів 10 днів у реанімації та переніс 12 складних операцій.

У 2017 році Дмитро Сидорук здобув срібну медаль для України у змаганнях зі стрільби з лука під час міжнародних змагань "Ігри Нескорених" у Канаді. Надалі Дмитро став координатором Invictus Games у Львівській області, тренером національної збірної України, виховував молодь, допомагав побратимам ветеранам проходити реабілітацію у спортивному середовищі.

Опісля того, як команда повернулася додому, а Дмитра обрали координатором Invictus Games у Львівській області. Також воїн тренував дітей, працюючи у ФСТ “Динамо”.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності