• Головна
  • Війна
  • "Я не раджу повертатися до Львова" — заступник Козицького

"Я не раджу повертатися до Львова" — заступник Козицького

"Я не раджу повертатися до Львова" — заступник Козицького

Краще утриматися від поїздки додому хоча б ще 10 днів

Багато українців хочуть повернутися в Україну на Великдень, навіть попри війну. Та після обстрілів, які відбулися сьогодні у Львові, жителів області просять цього не робити, адже це — небезпечний регіон. Про це повідомив заступник голови Львівської ОВА Віталій Загайний у ефірі Ukraine.Media.

"Я розумію, що жителям Західної України та львів'янам дуже хотілося б повернутися у Львів до Великодня. Проте після сьогоднішньої атаки ми маємо зробити висновок — ні Україна, ні Львівщина не є безпечним регіоном. Приймаючи рішення про своє повернення, людина має чітко розуміти, що вона повертається у небезпеку", — зазначив заступник Максима Козицького.

Також Віталій Загайний зазначив, що варто утриматися від поїздки в Україну хоча б ще 10 днів. Крім того, ситуація на сході України загострюється, тож їхати додому зараз точно не варто.

Не виключено, що росія готує провокацію саме на Великдень, тож зараз Львівська ОВА готує рекомендації про те, як відзначити свято у безпеці.

"Використовуючи напрацювання попередніх карантинних років, можна використати таку практику: розтягнути богослужіння на цілий день, аби на них не приходила велика кількість людей в один час та проводити їх не у закритому приміщенні", — підсумував Віталій Загайний.

Також можна організувати онлайн-богослужіння, однак заборонити людям приходити до церкви, ніхто, звісно, не може.

Повне відео про обстріли у Львові дивіться на YouTube у новому проєкті Ukraine.Media.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності