• Головна
  • Війна
  • Біля Чернігова загинув військовий Олександр Бандровський з Дрогобича

Біля Чернігова загинув військовий Олександр Бандровський з Дрогобича

Біля Чернігова загинув військовий Олександр Бандровський з Дрогобича

Він був лейтенантом військової служби, заступником командира навчальної роти, контрактником ЗСУ

На війні загинув 22-річний дрогобичанин Олександр Бандровський. Він був лейтенантом військової служби, заступником командира навчальної роти, контрактником ЗСУ. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

"Олександр народився в Дрогобичі, проживав у Дрогобичі та Дережичах, згодом здобув військову освіту. Він закінчив Київський військовий ліцей імені Богуна  та Національну академію сухопутних військ у Львові. Загинув 24 лютого біля Чернігова, під час ворожих атак та спроб захоплення українських територій московським загарбником", — розповіли у міськраді.

Там додали, що Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу загибелі захисника.

"Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!", — зазначили у міськраді.

Наразі прибуття конвою з тілом загиблого воїна до Дрогобича ще очікують. Інформацію про церемонію прощання з героєм та чин похорону повідомлять додатково.

Нагадаємо, Львівщина втратила ще одного Героя. У бою у Луганській області загинув Віталій Сорушев —мешканець Давидівської громади, що біля Львова.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності