• Головна
  • Війна
  • У Львівській області попрощалися із військовим, який загинув біля Попасної

У Львівській області попрощалися із військовим, який загинув біля Попасної

У Львівській області попрощалися із військовим, який загинув біля Попасної

Спершу захисника через відсутність зв'язку поховали у Дніпрі

Вчора, 12 квітня у Глинянах Львівської області попрощалися з загиблим на війні бійцем 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Максимом Кулиничем. Останній раз він виходив на зв’язок ще 11 березня. Через кілька днів, 14 березня захисник загинув у боях біля міста Попасна на Луганщині. Про це повідомив депутат Львівської обласної ради Степан Пилип.

Через відсутність зв’язку та неможливість сконтактуватися з рідними хлопця похоронили у Дніпрі. Вдома, у Глинянах відбулося перезахоронення захисника.

"Він був найкращим другом для всіх хто його знав, чудовим гравцем Глинянської футбольної команди "Сокіл" Львівського району, прекрасним працівником у колективі "Стефано" — працював у нашому магазині у Львові. Пішов на війну з перших годин її початку. Останній раз я з ним спілкувався якраз в той момент, коли він із хлопцями, перебуваючи в Яворові, чекав автобус для відправлення на війну. Сказав, що в повній бойовій готовності, відчувався дух впевненості, віра в справедливість і перемогу", — розповів Степан Пилип.

Нагадаємо, Львівщина втратила ще одного Героя. У бою у Луганській області загинув Віталій Сорушев —мешканець Давидівської громади, що біля Львова.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності