• Головна
  • Війна
  • Ворог планує теракти на своїй території, щоб звинуватити Україну

Ворог планує теракти на своїй території, щоб звинуватити Україну

Ворог планує теракти на своїй території, щоб звинуватити Україну

росія планує підрив житлових будинків, лікарень та шкіл

росія планує серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах, щоб звинуватити Україну. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Російські спецслужби планують також нанесення ракетно-бомбових ударів по місту Білгород чи одному з міст Криму", — розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов.

Він переконаний, що провальне виконання плану з мобілізації в росії змушує путінський режим пускати в дію брудні сценарії, щоб емоційно сколихнути російське суспільство і ще більше його консолідувати проти українців.

"Для цього вони планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину "звірств українських націоналістів". Цілком можливо, що ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення", — підкреслив начальник ГУР.

Кирило Буданов додав, що останніми днями російська влада дедалі активніше розганяє маховик антиукраїнської істерії. У Білгородській і Курській областях активно риють окопи, нагнітають паніка щодо уявного наступу українських добровольчих батальйонів і диверсійних груп.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності