• Головна
  • Війна
  • Що насправді відбувається у Краматорську: ексклюзивний коментар з місцевої лікарні

Що насправді відбувається у Краматорську: ексклюзивний коментар з місцевої лікарні

Що насправді відбувається у Краматорську: ексклюзивний коментар з місцевої лікарні

На місці катастрофи загинуло 50 людей

Сьогодні у Краматорську обстріляли залічничний вокзал, у той час, коли там евакуювали жителів Донецької області. Наразі відомо, що через обстріли загинуло півсотні людей. Що насправді відбувається у Краматорську та скільки потерпілих, розповідає ексклюзивно у нашому новому проєкті Ukraine.Media волонтер краматорської лікарні №3 В'ячеслав Запорожець.

"Загалом було близько сотні поранених, усіх доставили до лікарні, з них 16 дітей. Лікарі разом з військовими добре спрацювалися, допомогу надали моментально. В операційних працювало одночасно 5 бригад хірургів. Один з лікарів працював одночасно з двома пораненими", — каже волонтер краматорської лікарні.

Наразі 20 потерпілих відправили до лікарень у Дніпро.

За словами волонтера, він був на місці трагедії та бачив крилату ракету, що впала. На ній було написано "За дітей Донбаса", вона впала за 50 метрів від катастрофи, на місці загинуло 40 людей.

"Люди сідали у електричку на пероні, їх було певно 300. Це терористичний акт, окупанти знали, що поїзд відправиться о 11 годині. А коли люди вийшли з приміщення вокзалу, сталася трагедія", — пояснює волонтер.

Більше про ситуацію у Краматорську дивіться на YouTube-каналі Ukraine.Media

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності