• Головна
  • Війна
  • Окупанти ракетами обстріляли залізничний вокзал у Краматорську: є багато жертв (оновлено)

Окупанти ракетами обстріляли залізничний вокзал у Краматорську: є багато жертв (оновлено)

Окупанти ракетами обстріляли залізничний вокзал у Краматорську: є багато жертв (оновлено)

Загинуло більше 30 людей

російські окупанти атакували "Точкою- У" залізничний вокзал у Краматорську. Загинуло 39 людей та понад 87 отримали поранення. Серед загиблих 4 дітей.

"Це цілеспрямований удар по пасажирській інфраструктурі залізниці та жителях міста Краматорськ", - написав у своєму Телеграмі Олександр Камишін із Укрзалізниці.

На сьогодні була запланована евакуація з Донеччини. Тож на вокзалі очікувалося багато людей.

Окупанти завдали по об'єкту ракетного удару. Як уточнив згодом голова Донецької ОДА Павло Кириленко, били "Точкою-У".  Зараз на місці працюють поліція та рятувальники.

 

"Ракета влучила у тимчасовий зал очікування, саме там перебували сотні людей, які очікували на евакуаційний потяг. Це ще один доказ того, що росія жорстоко, по-варварськи знищує мирне населення України, з єдиною метою – вбити", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Нагадаємо, за останню добу в Львівській області двічі лунали сирени. За інформацією ПвК “Захід”, була загроза ракетного удару з літаків із території республіки білорусь.

Однією із вкрай напружених ситуацій в Україні сьогоодні є ситуація на Донеччині. Найскладніше становище – у Маріуполі, каже голова Донецької ОВА Павло Кириленко. За його словами росіяни продовжують обстрілювати мирне населення по всій лінії фронту.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності