• Головна
  • Війна
  • Що відбувається у Маріуполі — ексклюзивний коментар заступника командира полку "Азов"

Що відбувається у Маріуполі — ексклюзивний коментар заступника командира полку "Азов"

Що відбувається у Маріуполі — ексклюзивний коментар заступника командира полку "Азов"

Святослав Паламар каже, що у місті гуманітарна катастрофа

Ситуація у Маріуполі складна, адже щодня російські окупанти обстрілюють місто, вбивають та насильно переміщують цивільних людей.

Що зараз відбувається у місті, як українські бійці дають відсіч ворогу - ексклюзивно у нашому новому проєкті Ukraine.Media розповів заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар "Калина".

"Деякі місця та райони утримують російські військові, але за кожен дім ми боремось. Навіть якщо вони сьогодні тут є, завтра їх вже там немає", — каже заступник командира полку "Азов".

Крім того, щогодини українська армія знищує велику кількість росіян, які використовують мирних жителів як живий щит. Боєць наголошує, що українська армія не може скидати бомби на цілі квартали, аби знищити ворога. Адже важливо зберегти життя мирних жителів та будинки. росіяни ж постійно атакують цивільних.

"Окупанти використовують систему "Солнцепек", яка підпалює бетон. У людей немає їжі, вони вмирають з голоду. Також немає світла, тепла, газу та мобільного зв'язку", — наголошує Святослав Паламар.

Додамо, сьогодні у Маріуполі агресори знищили дитячий реабілітаційний центр, який тільки восени 2021 року відкрився після реконструкції. Цей сучасний медичний об’єкт збудували спільно з Європейським інвестиційним банком. Про кількість постраждалих інформації наразі немає. Більше про ситуацію на фронті дізнавайтеся тут.

Більше про ситуацію у Маріуполі дивіться на YouTube-каналі Ukraine.Media

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності