• Головна
  • Війна
  • У неділю проведуть благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine

У неділю проведуть благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine

У неділю проведуть благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine

Ефір марафону ретранслюватимуть близько 20 країн

У неділю, 27 березня, відбудеться міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine — #StopWar. Він розпочнеться о 18:30 за київським часом у Варшаві на базі польського телеканалу TVP. Про це повідомило у Фейсбуці Міністерство закордонних справ.

"Марафон прагне ще більше консолідувати міжнародну спільноту у її спротиві російській експансії. Український народ відчуває і глибоко цінує підтримку, яку надають наші партнери та прості громадяни іноземних держав: від товарів першої необхідності до потужної військової допомоги. Але війна повинна закінчитися якнайшвидше, а для цього необхідно ще більше підтримки для України і тотальний тиск на агресора", — розповіли у МЗС.

У межах двогодинного ефіру, який ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі, музиканти, митці, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступатимуть на підтримку України. Водночас до, під час та після трансляції відбуватиметься збір коштів на розв'язання гуманітарних проблем, спричинених військовим вторгненням росію.

В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон "Єдині новини". Серед них: мовники 1+1, Телеканал ICTV, телеканал СТБ, 2+2, Телеканал Україна, Інтер, Рада, UA: Перший. Додатково доєднаються: ТЕТ, Новий канал, М1 Музичний телеканал, НТН та Телеканал К1, а також платформи Київстар ТБ, 1+1 video, YouTV, MEGOGO, OLL.TV, SWEET.TV, Volia.

Для глядачів зі всього світу трансляція буде доступна на YouTube-каналі 1+1 та на міжнародних версіях телеканалів, зокрема 1+1 International, ICTV Ukraine, Інтер+, Україна 24 тощо.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізує 1+1 media, команда фестивалю Atlas за підтримки національного мобільного оператора Kyivstar, Міністерство культури та інформаційної політики України, Міністерства закордонних справ, а також Міністерство соціальної політики України. Ідейними натхненниками проєкту є фестиваль Atlas та Київстар.

Нагадаємо, нещодавно ми зібрали музичні добірки треків, які народилися після початку війни, та треків, які підіймають настрій.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності