• Головна
  • Війна
  • Музика війни: добірка пісень, яка підіймає настрій

Музика війни: добірка пісень, яка підіймає настрій

Музика війни: добірка пісень, яка підіймає настрій

Добірка музики, яка допомагає триматися під час війни

Сьогодні розпочалася вже 28 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Мужньо тримаються українські військові, волонтери, лікарі, рятувальники та усі громадяни, які працюють задля перемоги у цій війні. А підтримати у такій нелегкій та тривалій боротьбі може музика. Тож Lviv.Media підготувало добірку веселих пісень, які підіймають настрій та бойовий дух.

Василина — Джавеліне

Ця пісня присвячується всім військовим, які героїчно боронять Україну.

Spiv Brativ — Наші хлопці гасять москалів

Черкаський гурт Spiv Brativ, учасники Голос країни-12 у період війни не залишили рідну домівку і зараз допомагають готувати місто до оборони, займаються волонтерством, а також тримають оборону на музичному фронті.

Ukrainian Folk Song / Andriy Khlyvnyuk x The Kiffness

Український співак і фронтмен українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк виконав гімн Українських січових стрільців "Ой, у лузі червона калина". Співак тоді патрулював у рядах тероборони Київ. Він не поїхав у тур до США, щоб захистити країну. Тим часом ютубер The Kiffness зробив ремікс на версію Хливнюка. Окрім того, в описі під відео розповів про музиканта й повідомив, що всі доходи з відео підуть на гуманітарну допомогу ЗСУ України. Крім того, додав реквізити НБУ, за якими можна також допомогти українській армії.

ТАРАС — Байрактар

Пісня присвячена ударному безпілотнику Байрактар ТБ2. Автор пісні — Тарас Боровок, кадровий військовий.

Сергій Бабкін — Я Солдат

Український виконавець Сергій Бабкін переспівав свій трек "Я — солдат" та присвятив його "найталановитішим воїнам світу".

Олександр Положинський — Морська Піхота

"Морська Піхота України, разом з усіма героїчними захисниками рідної Батьківщини, стала на перешкоді смертоносним планам ворога. На жаль, дехто із героїв цієї пісні та цього відео прийняв славну смерть на полі бою, так і не почувши присвячених їм слів. З вдячністю і повагою до всіх морських піхотинців України, підтримуючи бойовий дух живих і бажаючи справедливої помсти за полеглих, ми з музикантами OT VINTA вирішили записати дві різних версії цієї пісні", — йдеться в описі до відео з піснею.

PROBASS ∆ HARDI — Козаки йдуть

"Ми відклали музику до кращих часів, але  наші друзі з інших міст, почали писати про те що "Доброго вечора" лунає у всіх бомбосховищах і так чи інакше підіймає бойовий дух наших українців. Якщо музиками може чимось допомогти, хай допомагає. Трек для всіх українців! Завантажуй, слухай, відправляй своїм! Козаки йдуть!", — кажуть музиканти.

Oisho BTZ — Друга армія у світі

Франківський музикант Oisho BTZ презентував нову пісню "Друга армія у світі", у якій висміяв усю недолугість російських військових.

JOCKII DRUCE — Шо ви браття

"Після будь-якої війни або революції відбувається культурний вибух, тому як тільки наші Воїни відженуть цю нечисть подалі від кордонів — чекаємо на цілі пачки нових українських треків. Влаштуємо такий двіж, що світ здригнеться! А поки — єднамося, бо то є наша сила!", — ділиться музикант.

SAGE — Русский военный корабль, иди нах*й!

Пісня присвячена героїчній обороні острова Зміїний. Зокрема фразі, яку українські прикордонники адресували "русскому кораблю", який пропонував їм здатися. Відповідь українських прикордонників стала гаслом цієї війни. Авторка тексту — Олександра Смілянська, виконує — SAGE.

BOTASHE — ПНХ

Цей трек коротко описує позицію BOTASHE і їхній настрій.

"Бойового духу братикам хто на передовій! Щирі співчуття усім втратам і сили тим, кому найважче. Ми однозначно переможемо!!! з нами Бог і все буде Україна", — каже гурт.

Леся Рой (Телері) — Привид Києва

Ця після — подяка українським захисникам.

VovaZiLvova — Перегній

Це нова весела пісня про сумних загарбників від VovaZiLvova.

Нагадаємо, раніше ми зібрали добірку треків, які стали популярними після 24 лютого.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності