• Головна
  • Війна
  • Лише шкільна освіта та літр горілки: у СБУ створили портрет пересічного російського окупанта

Лише шкільна освіта та літр горілки: у СБУ створили портрет пересічного російського окупанта

Лише шкільна освіта та літр горілки: у СБУ створили портрет пересічного російського окупанта

Служба безпеки України склала узагальнений портрет пересічного російського окупанта на основі службових записок полонених.

Звичайний російський загарбник має лише шкільну освіту, ходить в одних онучах три місяці підряд. Обов’язковим елементом раціону є літр горілки, медовуха та навіть антифриз. Однак, аби не померти від випитого антифризу, російські військові проходять спеціальний інструктаж де підписуються під тим, що антифриз - це отрута.

Окрім того, офіцери ворожої армії ведуть соціально-психологічний портрет особового складу.

"Наприклад, графа "соціальне походження", в ній досі, як у часи столітньої давності вказують пункти "из рабочих", "из крестьян". Напевно в росії не знають, що на вулиці 21 століття і такі поняття дещо застарілі", - розповідають у Служби безпеки України.

Також в документах загарбників наша спецслужба знайшла довідкові матеріали російських командирів з переліком "днів воїнської слави". В ньому зазначені свята, які має знати пересічний російський військовий. Зокрема серед них є крадені, безчесні та уявні свята.

Наприклад, у матеріалах вказана "Куликовська битва" в якій один ординський хан Тохтамиш розбив іншого хана Мамая та "Бородінська битва" в якій Наполеон розбив росіян і вже за тиждень зайняв Москву.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала тіктокера, який виклав відео з розташуванням української військової техніки біля одного з ТРЦ Києва.  Невдовзі після публікації відео, окупанти здійснили ракетний удар та зруйнували торгівельний центр, біля якого перебували військові.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності