• Головна
  • Війна
  • Російські окупанти викрали міського голову Берислава та місцевого активіста

Російські окупанти викрали міського голову Берислава та місцевого активіста

Російські окупанти викрали міського голову Берислава та місцевого активіста

Росіяни знову вчинили воєнний злочин

Російські агресори викрали міського голову міста Берислав, що у Херсонській області, Олександра Шаповалова та ще одного місцевого активіста. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Геннадій Лагута.

"У суботу, 19 березня,близько 11 години дня, рашисти викрали міського голову Берислава Олександра Шаповалова та ще одного місцевого активіста. Вже три доби вони перебувають у полоні, вчора Олександру Миколайовичу дозволили зателефонувати рідним та заспокоїти їх", — пише Геннадій Лагута.

Також посадовець зазначив, що чоловік має проблеми із сердцем та важко переніс захворювання на коронавірус.

Точне місце знаходження Олександра Миколайовича та інших полонених невідомі. Та за словами Лагути, скоріше за все вони перебувають у Новій Каховці де рашисти їх утримують.

Російські окупанти викрадають українців не вперше. Раніше вони викрали мера Скадовська, що на Херсонщині, Олександра Яковлєва та його заступника Юрія Палюха. Втім їх вже звільнили.

Крім того, агресори захопили у полон мера Мелітополя, Івана Федорова. В результаті спецоперації його звільнили, у обмін на Федорова росія отримала 9-х своїх полонених солдат 2002-2003 року народження.

Також вчора окупанти відпустили каховського журналіста, який перебував 8 днів у полоні. Над журналістом знущалися: били, принижували та морили голодом

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності