• Головна
  • Війна
  • Зеленський підписав указ про єдине телемовлення на час воєнного стану

Зеленський підписав указ про єдине телемовлення на час воєнного стану

Зеленський підписав указ про єдине телемовлення на час воєнного стану

Таке рішення пов'язане з поширенням російської дезінформації

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про єдине мовлення на всіх каналах у період дії воєнного стану. Про це йдеться на сайті Офісу Президента.

Згідно з указом президента, в умовах воєнного стану забезпечується об’єднання усіх загальнонаціональних телеканалів на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому марафоні "Єдині новини #UАразом".

“Установити, що в умовах воєнного стану реалізація єдиної інформаційної політики є пріоритетним питанням національної безпеки, забезпечення якої реалізується шляхом об’єднання усіх загальнонаціональних телеканалів, програмне наповнення яких складається переважно з інформаційних та/або інформаційно-аналітичних передач на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому інформаційному марафоні “Єдині новини #UАразом”., – йдеться в роз’ясненні Ради національної безпеки і оборони.

Рішення пояснюють поширенням Росією дезінформації про повномасштабну агресію проти України.

Додамо, РНБО ухвалила рішення про загальнонаціональний марафон 18 березня. А вже сьогодні це рішення підписав Володимир Зеленський.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності