• Головна
  • Війна
  • Бомбосховище витримало: з-під маріупольського Драмтеатру виходять люди

Бомбосховище витримало: з-під маріупольського Драмтеатру виходять люди

Бомбосховище витримало: з-під маріупольського Драмтеатру виходять люди

У сховищі ховалося майже 1500 людей

Бомбосховище Драмтеатру в Маріуполі, на яке вчора російські нелюди скинули бомбу витримало. Таким чином врятуватися вдалось всім тим, хто ховався у сховищі. Про це повідомив народний депутат Сергій Тарута.

"Після страшної ночі невідомості на ранок 22-го дня війни нарешті хороші новини з Маріуполя. Бомбосховище витримало. Завали почали розбирати, люди виходять живі", - повідомив.

Згодом інформаццію підтвердила і український омбусмен Людмила Денісова.

"Будівля витримала удар надпотужної авіаційної бомби та захистила собою життя людей, які переховувались у бомбосховищі. Зараз тривають роботи з розблокування підвального приміщення. Звідти виходять живі дорослі та діти. Наразі ще немає інформації про загиблих чи поранених під завалами театру", - сказала вона.

Нагадаємо, вчора, 16 березня, на Драмтеатр, що в центрі Маріуполя, де з двох сторін був величезний надпис «ДІТИ» російські фашисти скинули надпотужну бомбу. З будівлі нічого не залишилось. На цей момент у сховищах перебувало понад 1500 тисячі людей. В основному жінки та діти. Розібрати завали рятувальники не мали змогу, оскільки окупанти постійно обстрілювали територію.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності