• Головна
  • Війна
  • Ми помстимося за кожного нашого громадянина - Резніков

Ми помстимося за кожного нашого громадянина - Резніков

Ми помстимося за кожного нашого громадянина - Резніков

Ворог не в змозі приховати втрат своїй військ

Збройні Сили України все частіше переходять до контратак на різних фронтах. Палаючі гелікоптери ворога у Чорнобаївці на Херсонщині – це те, що зараз відбувається з військами окупантів. Про це розповів Міністр оборони Олексій Резніков.

"Ситуація залишається непростою. Особливо – на півдні та сході. Але наші захисники і захисниці все частіше переходять до контратак на різних ділянках фронту – від Київщини і Миколаївщини до Луганщини", - розповів міністр оборони.

Ворог не в змозі приховати втрат своїй військ. Вже у понад 200 містах і селах Росії відбуваються поховання окупантів, яких знищили на українській землі.

"Кремль вже не в змозі приховати, що нищівних втрат зазнали підрозділи повітряно-десантних військ РФ. Окремі частини з Костроми, Камишина, Улан-Уде та інших регіонів вже колективно штурмують пекло. Туди ж відправиться і морська піхота з Тихоокеанського флоту, яку в пожежному порядку готують в бій. Бо сили інтервентів підірвані ефективними діями нашої армії. Зустрінемо і цих", - зазначив Резніков.

Міністр повідомляє, що російські війська продовжують чинити воєнні злочини проти мирних людей. За 20 днів повномасштабної війни в Україні загинуло 103 дитини від рук окупанта. Також вороги знищили понад 400 навчальних закладів, понад 100 лікарень та тисячі житлових будинків.

"Проти Маріуполя чинять справжній акт геноциду. Це державний тероризм з боку Росії. Його не можна виправдати нічим, це безумство оскаженілих маніяків. Ми помстимося за кожного нашого громадянина. Усі злочинці будуть покарані. Кілька російських генералів вже знищено. Час проб’є і для інших. Ми зробимо усе для цього", - розповідає Олексій Резніков.

Також міністр звернувся до росіян, які раптово "прозріли", адже необхідне діяльне каяття.

"Прозріння" недостатньо. Якщо хочете пом'якшити свою провину, потрібне діяльне каяття... Активний опір військовій авантюрі, і не постами з турецького або ізраїльського готелю, а на вулицях російських міст – спосіб змінити своє місце в списку військових злочинців. Не імітуйте. Дійте", - наголосив міністр оборони.

Олексій Резніков звернувся й до мешканців ОРДЛО та Криму з Севастополем. Він просить уникнути мобілізації до російського війська або перейти на бік української армії.

"Якщо здастеся у полон разом з технікою, надасте важливу інформацію чи допоможете захопити російських офіцерів – це буде враховано під час притягнення вас до відповідальності як суттєва пом’якшуюча обставина. Збережете життя, відбудете покарання, отримаєте шанс почати все спочатку в мирі. Тільки не зволікайте", - йдеться в повідомленні міністра.

Нагадаємо, сьогодні російські війська скинули бомбу на Драматичний театр у Маріуполі, де ховалися сотні людей. Донецький академічний обласний драматичний театр у Маріуполі став прихистком для близько тисячі людей, які не мають більше дому і змушені шукати інше безпечне місце. Серед тих, перебував у драмтеатрі, було багато дітей та хворих, що потребують особливої уваги медиків.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності