• Головна
  • Війна
  • Святослав Вакарчук разом з Максимом Козицьким відвідали воїнів у госпіталі на Львівщині

Святослав Вакарчук разом з Максимом Козицьким відвідали воїнів у госпіталі на Львівщині

Святослав Вакарчук разом з Максимом Козицьким відвідали воїнів у госпіталі на Львівщині

У госпіталі з є потреба у компонентах та препаратах крові

Нині на Львівщині у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону лікують поранених на фронті бійців. Сюди скеровують військових з різних куточків України в тому числі ті, які постраждали від вчорашнього ракетного обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки у селі Старичі.

Щоб підняти хлопцям бойовий дух, їх відвідав відомий співак Святослав Вакарчук. До нього приєднався очільник області Максим Козицький.

''Ми тут для того, щоб підняти бойовий дух нашим хлопцям, але я помітив, що вони самі можуть усім підняти бойовий дух своїм запалом та любов'ю до Батьківщини.  З такими хлопцями нам ніякий ворог не страшний і я щиро впевнений в тому, що перемога буде лише за нами'', — наголосив Максим Козицький.

Начальник військово-медичного клінічного центру Західного регіону Володимир Книгиницький розповів про потреби центру. Він повідомив, що станом на зараз є потреба у компонентах та препаратах крові, а саме в еритроцитах та свіжозамороженій плазмі .

''Проблем зі здачею крові немає, адже багато людей звернулося з пропозицією стати донорами, а також у нас є досить запасів крові. За це я дякую усім небайдужим, хто долучився до цього до наповнення банку крові'', - сказав начальник центру.

Володимир Книгиницький зазначив, що військові отримують усю необхідну допомогу та перебувають під цілодобовим наглядом лікарів.

''Усі ви народилися в сорочках, адже ви живі, а зовсім скоро ще й станете здоровими. Я впевнений, що персонал госпіталю зробить усе можливе, щоб ви чимскоріш знову стали на ноги та знову змогли дихати на повні груди'', - сказав Святослав Вакарчук.

Також начальник військово-медичного клінічного центру зазначив, що станом на зараз вільних ліжкомісць є достатньо для надання допомоги усім військовим.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності