• Головна
  • Війна
  • "Війна забрала у батьків обох синів": на Яворівському полігоні загинув Кирило Вишиваний

"Війна забрала у батьків обох синів": на Яворівському полігоні загинув Кирило Вишиваний

"Війна забрала у батьків обох синів": на Яворівському полігоні загинув Кирило Вишиваний

10 днів тому поховали молодшого брата загиблого

У селі Дуліби Ходорівської ТГ, що на Стрийщині попрощаються із 35-річним Кирилом Вишиваним. Чоловік загинув вчора, 13 березня, під час ракетних обстрілів Яворівського полігону. 9 березня сім’я тільки поховала молодшого із братів - Василя.

"Не вірив до останнього. Перевіряли, перепровіряли, а може поранений, а може..., - написав у себе на сторінці в Фейсбук Андрій Данилець. - Вчора під час обстрілу рашистськими ракетами Яворівського полігону у Старичах загинув Кирило Вишиваний... 9 березня тільки поховали молодшого Василя, а в Дулібах і на Ходорівщині знову траур. Боже, бережи мамине зранене серце...".

У селі досі не можуть оговтатись від горя. Кажуть, обоє хлопців мріяли бути військовими і гідно несли це звання. Кирило дуже переживав через втрату брата, який поліг під час бойового завдання в Миколаївській області.

"У Кирила залишилася дружина та малі діти. Дівчинці лише рік. Батьки та сестра. Рідні ще не відійшли від горя втрати Василя, а тут свіжа кровава рана. Як перенести це рідним…?", - кажуть у Дулібах.

У Стрийській райадміністрації розповідають, що Кирило Вишиваний у 2016 році перебував в зоні АТО.

"З шкільної парти мріяв стати військовим, тому вступив після школи до військового ліцею імені Героїв Крут у Львові, звідки перевівся до Мукачівського військового ліцею, де отримав хорошу військову підготовку, заслужив повагу викладачів і однокурсників. Продовжив навчання в Академії сухопутних військ у Львові. Після отримання офіцерського звання ще деякий час залишився на службі в Академії імені Сагайдачного. Згодом перевівся служити на Яворівський полігон, у військову частину в с. Старичі", - написали у соцмережах.

Нагадаємо, вчора 13 березня, російський агресор здійснив авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, що розташований у Яворівському районі Львівської області. Загинуло 35 людей.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності